Equipació escolar / esportiva curs 2020/21

Benvolgudes famílies,

Us informem que pel proper curs 2020/21 l’equipació escolar / esportiva s’haurà d’encarregar a l’escola els dies 2 i 3 de setembre amb el següent horari:

  • Matí: de 10:00h a 13:30h
  • Tarda: de 16:30h a 19:00h

El proveïdor de la roba estarà present per recollir les comandes amb el full de comanda. Hi haurà mostres de les diferents talles de cada peça però per mesures d’higiene no es podran provar, per això us deixem document amb les talles i mesures (Guia talles). L’equipació estarà formada per: xandall (jaqueta + pantaló llarg), samarreta de màniga curta i màniga llarga, pantaló curt i per les classes d’infantil (P3, P4 i P5) també hi haurà disponible bata amb botons (amb una bosseta de regal).

Us recordem que l’adquisició de l’equipació escolar no és obligatòria, però si es MOLT recomanable per totes les sortides i colònies.

Les comandes s’hauran de pagar en efectiu en el mateix moment de fer-les (us agrairem portar import exacte), i la recollida de l’equipament és farà a l’escola a finals d’Octubre. Si alguna família no pot fer la comanda de la roba els dies 2 i 3 de setembre, podrà fer-ho fins el divendres 18 de setembre enviant un correu electrònic a l’AMPA. Si durant el curs escolar, algú vol adquirir l’equipació escolar, poseu-vos en contacte amb el AMPA.

Gràcies per la vostra col·laboració i us desitgem un bon estiu!

AMPA La Ginesta

Attachment: Fulla Comanda (450.62 kb)