IV Torneig pàdel La Ginesta

El pròxim 1 de desembre s’organitza per part de l’escola La Ginesta i l’AMPA, la quarta edició del torneig de pàdel “La Ginesta”. Es tracta de un torneig per a mares, pares i tutors d’alumnes de l’escola, on ens podem conèixer una mica més en una jornada esportiva. El torneig començarà a les 15:00h al padel indoor Gavà (avda. Bertran i Güell, 21 – Gavà).

Des de l’AMPA us animem a participar per poder gaudir en família d’aquesta jornada lúdica. Les inscripcions es fan a la secretaria de l’escola i estan obertes fins al 31 d’Octubre. S’agraeix que no espereu a l’últim dia per fer la inscripció per planificar millor la jornada. Les inscripcions son de parella masculina o femenina, però si no teniu parella, feu la inscripció i us trobaran un company/a pel torneig.

A la finalització del torneig farem pica-pica i sorteig pels participants gràcies als patrocinadors que col·laboren. Aprofitem per agrair la col·laboració als patrocinadors del torneig: Solifemar, Carnisseries Soler, Tibu-Ron Group, Iguana, +K3La Rosita, Vagi de Gust i La Rosita Catering.

Us esperem el dia 1 de desembre!

AMPA La Ginesta