Les 3 R: reduir, reutilitzar i reciclar

Seguint amb la política ecològica i social de l’escola, el passat dimecres dia 20 de març vam poder gaudir de la  xerrada “Les 3 R: reduir, reutilitzar i reciclar”, a càrrec del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castelldefels i la Fundació Catalana de l’Esplai.

La xerrada volia treballar tot el tema de la conscienciació amb els pares i mares assistents ja que d’aquesta manera podem ser uns molts bons referents a l’hora de traspassar valors sobre el medi ambient, la reducció de deixalles, la cura del nostre entorn, la importància de la reutilització dels objectes que ens fan nosa i  la importància de saber reciclar cada objecte dipositant-lo al seu contenidor.

Els assistents a la sala van poder gaudir de la xerrada de la responsable en temes d’educació ambiental de Castelldefels, la Mariona, a la qual volem agrair els seus consells per tal de millorar en aquest camp en què encara falta molt per fer.

I seguint amb la línia que ens hem proposat des de l’AMPA, el passat dimecres dia 27 de març vam repartir a tots els nens i nenes de l’escola un porta-entrepans, per tal de contribuir i posar en pràctica algunes recomanacions per a la millora del medi ambient.

AMPA  La Ginesta