Presentació

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) representa a les famílies d’alumnes de l’escola amb l’objectiu general de promoure la participació i col·laborar amb les activitats educatives del centre. L’ AMPA és una entitat sense afany de lucre i per tant no cerca cap mena de benefici material o econòmic.

Així mateix, la nostra AMPA està formant part activa de la Coordinadora de totes les AMPES a Castelldefels, la qual cosa ens dona la oportunitat de què els nostres fills participi a totes les activitats lúdiques, esportives, culturals, solidàries i mediambientals del nostre poble.

Des de l’AMPA us animem també a que ens feu arribar els vostres suggeriments, idees, queixes… respecte a qualsevol tema relacionat amb la nostra labor. Per la comunicació he establert uns delegats de cada classe. Els delegats són els representants dels pares i mares de cada classe. Fan de pont de comunicació amb els mestres i amb la resta de membres de la Junta de l’AMPA.

També ens podreu trobar l’ultim divendres de cada mes al nostre local de 16:00h a 18:00h i dispueu del formulari de contacte en aquesta web.